National Park Girls
Розробник/видавець: Studio Coattails, Studio Élan
Жанр: візуальна новела, повсякдення, містика
Мова: EN
Дати виходу: 2019 - 2024 (все ніяк не завершать)
Сюжет: Єва завжди любила природу і хотіла її захищати, але після п'яти років роботи рейнджером в національному парку Йосеміті вона розчарувалася у своїй роботі та житті, не кажучи вже про людей. Через жорстоке поводження з останніми її відправили в своєрідний карцер - віддалений будинок, де вона повинна "сидіти і думати про свою поведінку". Щоб точно подумала, подейкують, що в цьому будиночку ніхто надовго не затримується й навіть ходять дивні чутки про привидів... які виявляються майже правдою. Ну, частково, бо ці три дивні дівчини стверджують, що вони і є парки власною персоною. Звати їх Йосеміті, Зайон та Єллоустоун і вони тут живуть, жили й житимуть, думка Єви їх не хвилює.
Вердикт: подужав лише перші дві глави, далі я остаточно знудився й розчарувався, бо за ці гроші можна купити одну велику японську візуалку на 20+ годин, а не оце от усе.
По-перше гра не розуміє, про що вона, бо наче про національні парки США, але чомусь головна думка, що люди - мерзенні потвори (я не засуджую, але...) й ні, я не розумію, нащо було персоніфікувати парки так само людьми
й не робити з цього поліаморне юрі й взагалі, власне, в чому мета цієї історії, для кого і навіщо вона (нагадую, прочитав перші дві глави, мав з'явитися хоч якийсь сюжет).
По-друге крім мальовки тут дивитись нема на що. Тля, китайці зробили ще казна-коли (одна з перших китайських візуалок в Стімі) історію про лис-перевертнів й при цьому показали там парки так, що за душу бере, хоч вони й просто місце дії, а тут наче дивишся діскавері для анімешників молодшого віку. Ах-вах, в Єллоустоун на голові вулкан й вона так кип'ятить воду для чаю. А хтілося б, щоб в неї в голові були мізки, а не лава, пудинг збав! Кхм.
Коротше ні. Просто ні. Є купа безкоштовних візуалок, які набагато краще, про візуалки за гроші навіть казати нема чого.