Лакорни

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Як там було... о! Владою, що надали мені Лопар та Такеда, постановлюю:
Виходячи з того, що я єдиний тут сиджу й мені ніц не муляє, най буде. Наразі докладно писати про них не збираюся, але позаяк тайці (переважно Таїланд, але іноді ще Тайвань тішить) знімають справді круті серіали, зроблю собі красиво, бо потім забуваю рекомендувати вибране. Також зауважую, що писатиму офіційну назву англійською, для полегшення сприйняття, якщо не зазначено інше, медіа з Таїланду.
Також дяка GMM TV, які викладають свої лакорни просто на ютуб з ансабом, вони - мої герої, давайте вашу рекламу напоїв та тайської мівіни, заслужили.

Назва:
Жанр:
Кількість серій:
Дати виходу
:

Назва: Khemjira \ Khemjira Must Survive
Жанр: містика, жахи, драма, ЛГБТІК+ (попередження: насильство, суїцид, кров, тортури, еротика)
Кількість серій: 12
Дати виходу: 2025

Хлопець з родини, на якій лежить прокляття, він має померти ще до свого 21го Дня народження, але вочевидь не дуже хоче (його можна зрозуміти). Зверху цього от всього наш головний герой ще й бачить привидів, тож в нього збіса "веселе життя".
Кхм. Одразу кажу, що серіал починається як моцний жахастик, а далі відбувається достобіса всього. Я зловив такий нестримний вайб містичних БЛ історій 90-00х (дивлюся на тебе, Yami no Matsuei, тіко це все ж тай тому герої таки поцілуються й попередження про еротику, ага. Але вас маринуватимуть багато годин), що майже соромно (мені - ні), але я дуже ціную, коли медіа мене аж настільки затягує. Сумарно візуально дуже гарний, такий от знаєте, майже корейщина, настільки там все ідеально почасти, але й має певну кінематографічність й окремий плюс за містику\релігію, цікаво було припасти до тайської версії буддизму й таке інше. Має діри в логіці та сюжеті, маю трошки сказать поганого про каст та акторську гру, але загалом добре, а кому зайде так, як мені, то взагалі бальзам на душу, аж на десяток років помолодшав під час перегляду, поки не пішли титри й не увімкнулося старече бурчання, але дах тримається шо новий.

Назад
Сверху