Кино Souzoku Tantei

Количество серий \ томов
10 TV
Жанр
детектив, драма
Год(ы) выхода
2025
Режиссёр
Naganuma Makoto, Sugawara Shintaro
Первоисточник
однойменна манґа Nishiogi Yumie та Ikuta Yo
Предупреждения
жорстокість, насильство (попри тему серіал розрахований на будь-який вік)
Альтернативное название
Inheritance Detective
Сюжет: ексцентричний хлоп з цікавим прізвищем та іменем - Хаіє Нао (хто шарить енгріш той молодець, хто не шарить, приберіть останню літеру з імені й прочитайте дуже-дуже швидко) займається не менш дивною роботу - розслідує справи наслідування, себто допомагає померлим донести своє справжнє волевиявлення нащадкам, ну чи кому їм було треба. Жодної містики, чиста логіка з наукою. Звісно ж, не всі нащадки радо приймають нашого героя та його помічників, але вони дуже, дуже наполегливі.

Нетфлікс вчергове не дає мені трейлерів, всі питання до них

Вердикт: одразу кажу, що це проста як палиця дорама, себто я її слухав фоном й не шкодую, але та, акторська гра тут з 90х (ви сумували за тим, як актори або всі ходять з пісними мінами, або раптово ПЕРЕГРАЮТЬ ВСЕ?), сюжет просто є, нічого від нього не чекайте крім того, заради чого я її власне й дивився - коротенької простої історії, де герої зрештою вирішують всі проблеми й живуть довго та щасливо романс то не сюди, раптом шо. Є кращі історії й зауважте про акторську гру, але чесно? Ніц не так жахливо, як розписують у відгуках, принаймні на мій смак.

Назад
Сверху