- Альтернативное название
- Inheritance Detective
Сюжет: ексцентричний хлоп з цікавим прізвищем та іменем - Хаіє Нао (хто шарить енгріш той молодець, хто не шарить, приберіть останню літеру з імені й прочитайте дуже-дуже швидко) займається не менш дивною роботу - розслідує справи наслідування, себто допомагає померлим донести своє справжнє волевиявлення нащадкам, ну чи кому їм було треба. Жодної містики, чиста логіка з наукою. Звісно ж, не всі нащадки радо приймають нашого героя та його помічників, але вони дуже, дуже наполегливі.
Нетфлікс вчергове не дає мені трейлерів, всі питання до них
Вердикт: одразу кажу, що це проста як палиця дорама, себто я її слухав фоном й не шкодую, але та, акторська гра тут з 90х (ви сумували за тим, як актори або всі ходять з пісними мінами, або раптово ПЕРЕГРАЮТЬ ВСЕ?), сюжет просто є, нічого від нього не чекайте крім того, заради чого я її власне й дивився - коротенької простої історії, де герої зрештою вирішують всі проблеми й живуть довго та щасливо романс то не сюди, раптом шо. Є кращі історії й зауважте про акторську гру, але чесно? Ніц не так жахливо, як розписують у відгуках, принаймні на мій смак.
Нетфлікс вчергове не дає мені трейлерів, всі питання до них
Вердикт: одразу кажу, що це проста як палиця дорама, себто я її слухав фоном й не шкодую, але та, акторська гра тут з 90х (ви сумували за тим, як актори або всі ходять з пісними мінами, або раптово ПЕРЕГРАЮТЬ ВСЕ?), сюжет просто є, нічого від нього не чекайте крім того, заради чого я її власне й дивився - коротенької простої історії, де герої зрештою вирішують всі проблеми й живуть довго та щасливо романс то не сюди, раптом шо. Є кращі історії й зауважте про акторську гру, але чесно? Ніц не так жахливо, як розписують у відгуках, принаймні на мій смак.