DN Angel Wink (Sleeping Beauty, Lovesick, Love Pleasure)
D.N.Angel A Legend of Vampire
DN Angel Drama CD (Cute, Sweet)
Пов'язані твори: манґа (
D.N.Angel), аніме (
D.N.Angel), фандом загалом для мене один з тих, що помирають довше, ніж багато інших існує, там щось іноді відбувається.
Дякую манґаці за хіатуси =__="
Жанр: фентезі, комедія, романтика
Кількість дисків\приблизна тривалість: 6 CD, майже 6 годин, але там ще музика.
Дати виходу: 1999, 2001, 2003 (є ще свіженька 2024го року, але про неї окремо, бо спробую знайти та придбати спочатку), роки виходу в тому ж порядку, що й назви
Сюжет: Wink - драма до появи аніме, оповідає суміш оригінальних епізодів, що накладаються на сюжет манґи. Розкриває персонажів й загалом слухається як бонус до манґи, файне.
A Legend of Vampire - повністю оригінальна історія в іншому (з назви очевидно) сеттінгу. Коротенька й трішки занадто, як на мене, але раз послухати можна.
Cute та
Sweet - вийшли вже до аніме й каст тут той самий, але це радше добірка майже повністю комічних епізодів та замальовок, також неабиякий тест на знання японської (скоромовки і діалекти, скоромовки ТА діалекти, уууу). Все одно додає навіть не зовсім лору, а радше саме інформації, просто слухати героїв в динаміці, люблю.
Вердикт: варто зазначити, що в драмах трішки різний каст, але мені ліньки розписувати. Також окремо хочу зауважити 2 треки з оригінального саундтреку до аніме - Whenever (Дарк) та Fanatic (Крад), тому що таааа.
Загалом слухаю їх всі, але Легенду про вампіра найменше, Wink під настрій, а от новішу драму саме для підняття настрою, втішні для мене ці герої й цей всесвіт.