Чат

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
  • Рекомендуемый

Lilit

*meaningless conversational noises*
Модератор
Crystal Power
Реакции
1,368
Висловлюйтесь, раптом хтось сюди завітав.

завитали але зараз буду занятий перекладом з рУсского на украинску мову, побачимо як воно взагали диеться :)

Я всё понимаю, но делать подпись на четверть экрана 32, это немного перебор. Ещё и такую контрастную.

Я всё понимаю, но делать подпись на четверть экрана 32, это немного перебор. Ещё и такую контрастную.
год тааааакой удацный выдался, каждый день у мну праздник :giggle:

шукав у себе гару горилку шоб видпразднувати, але дуже богато брэнда Немиров - водка та чомусь немае Немиров - Горилка, дуже прикро комрады...
переладать уси ци тэрмини дуже складно, ше треба украинскю клавиатуру якось надыбать, чи спробувати вирт...

Всіх вітаю.
"Наверное, самый знаменитый украинский аниме клуб" - чи то я занадто молодий, чи то просто якось мимо пройшов, але ось тільки дізнався (Дякую, Lilit).

Всіх вітаю.
"Наверное, самый знаменитый украинский аниме клуб" - чи то я занадто молодий, чи то просто якось мимо пройшов, але ось тільки дізнався (Дякую, Lilit).
Це ще з часів, коли диски з аніме пересилали в листах фізичною поштою, аніме можна було купити на касетах в псевдоліцензії, а анімешники збиралися щотижня в двох секретних локаціях та більшість знала одне одного. Точніше он Лопар підкаже, я тіко 20 років в клубі й багато пропустив.

Це ще з часів, коли диски з аніме пересилали в листах фізичною поштою, аніме можна було купити на касетах в псевдоліцензії, а анімешники збиралися щотижня в двох секретних локаціях та більшість знала одне одного. Точніше он Лопар підкаже, я тіко 20 років в клубі й багато пропустив.
Гадаю, я тоді був ще занадто малий. "Свідомо" з аніме я познайомився тільки, десь, в 2007-2010.

В 2009му ще День народження клубу святкували прям масово, якщо не помиляюся з роком, ліньки шукати паперові штуки. Просто свого часу були найпершим аніме-клубом, досить великим та дуже відомим серед дуже маленької кількості анімешників (в ті далекі та дикі часи), коротше популяризували аніме тоді, коли про нього ніхто не чув. Потім це стало мейнстрімом, а більшість й дивитися перестала.
Зараз є що є, я відмовляюся припиняти писати про усілякі штуки, тому отако в тихому куточку лежить величезна база рецензій, про яку ніхто не знає, про купу цих тайтлів англійською майже нема інфи, а в нас - є, бо мені вперлося.

Всього рік тому вважав себе ніфіга собі яким аніме-поціновувачем. Поблажливо дивився на знайомих, що тільки пару років як почали дивитися аніме й вже розповідають мені про якийсь "найкращий тайтл" всіх часів, що вийшов ось місяць назад. Згадував часи, коли "норміси ще не встигли все зіпсувати".

Потім маю честь познайомитися з Вами - і розумію, що я і сам недалеко від них 😅

Кек, в нас в країні є кілька анімешників, які вдвічі більше за мене передивилися, раптом шо, але сидять тишком-нишком. А так я не позиціоную себе мега-знавцем абощо, бо фактично не дивлюся нічого, що виходить після 2010го року, от про історію аніме та манґи та, знаю багацько, але то мало кому цікаво, та й потім починається "ууу, не рекламуй мені те-то, бо там навіть ансабу нема, як я його дивитимусь?". Та, я старий отаку та знаю достобіса японських слів, але кожен ладен дивитись те, що цікавить та подобається, всі оці міряння списками мені остогидли ще коли років 13-14 тому хтось активно кидав посилання на мій МАЛ на двач, простигосподи й доводилося потім коментарі тижнями чистити. Як там: я просто дивлюся аніме. Це все.

Також нагадую, що наче ж переходили на "ти" :3

Звісно, розумію. Мене скоріш, як би це сказати, вразила твоя любов/зацікавленість в якійсь темі. Та й банально, дуже корисно, бачити такі нагадування, що ти не є якимось неймовірним знавцем і поціновувачем чогось. Завжди знайдуться ті, хто знає набагато більше за тебе. Особливо для мене.

Так - так, це скоріш, такий собі прояв особистої поваги в даному повідомленні, далі на "ти" ^^

Завжди є хтось, хто краще\більше\дужче\etc, я лишень роблю те, що можу, люблю та вмію, наскільки можу, люблю та вмію то робити, для мене це найпродуктивніша позиція. Якщо ще зверху якось допоміг - на здоров'я :3

Аввв, дякую, зрозумів. Сам маю звичку до всіх звертатися на "ви", ото й уточнюю.

вже майже десять днив немае нияких меседжев на форуме...
дуже погано, треба аксилирейшн:)

Якщо колись виберусь зі свого "завалу", то обіцяю насрати написати всякого різного (не факт, що цікавого й корисного 🙃)

ни, ну немае нияких сперечань... але темка з аниме дуже цикава.
Заглядуй инколи...

Дуже цикаво...
форум жив але постить тильки два модера...
А шо инших немае?

Почему два? Один — @Lilit. 👌😺

Назад
Сверху