Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
год тааааакой удацный выдался, каждый день у мну праздникЯ всё понимаю, но делать подпись на четверть экрана 32, это немного перебор. Ещё и такую контрастную.

Це ще з часів, коли диски з аніме пересилали в листах фізичною поштою, аніме можна було купити на касетах в псевдоліцензії, а анімешники збиралися щотижня в двох секретних локаціях та більшість знала одне одного. Точніше он Лопар підкаже, я тіко 20 років в клубі й багато пропустив.Всіх вітаю.
"Наверное, самый знаменитый украинский аниме клуб" - чи то я занадто молодий, чи то просто якось мимо пройшов, але ось тільки дізнався (Дякую, Lilit).
Гадаю, я тоді був ще занадто малий. "Свідомо" з аніме я познайомився тільки, десь, в 2007-2010.Це ще з часів, коли диски з аніме пересилали в листах фізичною поштою, аніме можна було купити на касетах в псевдоліцензії, а анімешники збиралися щотижня в двох секретних локаціях та більшість знала одне одного. Точніше он Лопар підкаже, я тіко 20 років в клубі й багато пропустив.

)Ну да, ну да. Все мы там были. XD"найкращий тайтл" всіх часів
Йой, ну не псуй інтригу, може з цього акаунту пише цілий загін пінгвінів, чи там зграя біолабораторних кровосісь.