Знятки без контексту

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
  • Рекомендуемый

Lilit

*meaningless conversational noises*
Модератор
Crystal Power
Реакции
1,368
Позаяк в мене їх надто багато й де ще мені їх подіти?..

B'T X Neo (що ви знаєте про фізику?!!)

А просто "зображення" поза контекстом - можна?

А просто "зображення" поза контекстом - можна?
Можна :3 Я намагаюся обмежуватись аніме та манґою, бо буде занадто, але то я.

все ще RPG Densetsu Hepoi, така втішна дивина, я не можу.

Одне з багатьох моїх зображень "для перемовин". :sneaky:

Вложения

• 3.png
    3.png
    417.6 KB · Просмотры: 3

Щоб не писати очевидне про жаб та змій зазначу, що не все старе аніме про ніндзя корисне, з деякого потім зробили Наруто.
Manga Sarutobi Sasuke

жарт про чай з ромашкою
Ninpuu Kamui Gaiden

Відкопав таке
Знімок екрана 2024-11-07 183509.png

Steins;Gate

Heya \ The Room (1992)
Дивна дивина, яку я дивлюся через улюбленого режисера (він рекламував сабж у Jigoku de Naze Warui) й просто мій муд кожного літа.

Hanada Shounen-shi
Реальний опенінг (ендінг теж вони). Як багато я ще не знаю про аніме, одначе

Metal Skin Panic Madox-01
Просто заради цих сабів.

З чого все колись починалося, кек. Алсо перша магічна дівчинка в аніме після Саллі (тут це не ГГня) й перша магічна трансформація в аніме (до Акко), ймовірно перша дівчина-кішка в аніме.
Ribbon no Kishi

Як я виглядаю, коли дивлюся всяке нудно-посереднє медіа типу сабжу й те, що відчуває при цьому мій мозок, яка з версій яка на ваш розсуд.
Arc the Lad

Umi no Triton
Мені здається я по третьому колу йду вже, але най. Потім ще до непристойних знятків дійду, мва-ха-ха!

Є речі, з яких ліпше не робити ліви взагалі, але шо вже... ніц не збираюся пояснювати.
Patalliro! (2019), а ще можна тут пошукати огляди на аніме, хоча краще стане хіба візуально.

Це звучить як бісів сюр, але я читав всю цю манґу й зараз не знаю, чи її перечитувати заради огляду, чи нашо, бо ми вже в ній живемо?.. *згадує епізод, де президент США заохочував світових лідерів вигадувати найдивніші та максимально резонансні новини (й легалізувати маріхуану), щоб відволікти населення планети від того, що вони за кілька місяців перестануть дихати* Та, загалом можна не перечитувать.
14 Sai, Umezu Kazuo

Назад
Сверху