- Альтернативное название
- AARO: All-domain Anomaly Resolution Office
Сюжет: Амано Коюме переводять до таємничого відділу розслідувань, де дають раду усілякій містиці й іншим незрозумілим речам, яким немає інших пояснень. Чому саме її? Загадка. Всі, хто там працює, вельми дивні люди й її безпосередній керівник ніколи не втрачає можливості докладно пояснити про шінтоїзм, йокай та інші суто японські (й не тільки!) цікавинки. Та все ж вони розслідують цілком реальні вбивства цілком реальних людей й всьому має бути логічне пояснення, хіба ні?..
Як можна було таке зі звуком зробить, злидні!
Вердикт: я от реально можу однією піснею все пояснити, засполерити та проілюструвати, але та, спойлери, я попередив.
Одразу кажу, що перші п'ять серій по тону дуже відрізняються від п'яти останніх, бо там накрутили сюжету й багато всього, як на мене трохи занадто пафосно в них там все закрутилося, але ідея непогана й як же ж я волав, що актор, що грає ГГ грав Ягамі Лайта в ліві, але ви зі мною поволаєте лише якщо подивитесь :3 попри надто закручений сюжет для таких простих відповідей, дивитись було цікаво. Звісно, мені б хотілося, щоб вони більше цитували Коджікі та робили свою роботу, а не ото от з черговим порятунком людства, але так само серіал міг би скотитися в рутину Малдера зі Скаллі й слава всьому, що ні. Тим, хто не настільки вибагливий до медіа, дуже б радив, всім іншим радше якщо любите містичні детективи й не зовсім банальні історії, але та, непогано.
Як можна було таке зі звуком зробить, злидні!
Вердикт: я от реально можу однією піснею все пояснити, засполерити та проілюструвати, але та, спойлери, я попередив.