Кино Zenryoiki Ijou Kaiketsu Shitsu

Количество серий \ томов
10 TV
Жанр
детектив, містика
Год(ы) выхода
2024
Режиссёр
Junichi Ishikawa, Kazumasa Nemoto, Hiroaki Matsuyama, Junichi Tsuzuki
Предупреждения
жорстокість, насильство (в т.ч. стосовно дітей), тортури, наркотики, самогубства
Альтернативное название
AARO: All-domain Anomaly Resolution Office
Сюжет: Амано Коюме переводять до таємничого відділу розслідувань, де дають раду усілякій містиці й іншим незрозумілим речам, яким немає інших пояснень. Чому саме її? Загадка. Всі, хто там працює, вельми дивні люди й її безпосередній керівник ніколи не втрачає можливості докладно пояснити про шінтоїзм, йокай та інші суто японські (й не тільки!) цікавинки. Та все ж вони розслідують цілком реальні вбивства цілком реальних людей й всьому має бути логічне пояснення, хіба ні?..

Як можна було таке зі звуком зробить, злидні!

Вердикт: я от реально можу однією піснею все пояснити, засполерити та проілюструвати, але та, спойлери, я попередив.
Одразу кажу, що перші п'ять серій по тону дуже відрізняються від п'яти останніх, бо там накрутили сюжету й багато всього, як на мене трохи занадто пафосно в них там все закрутилося, але ідея непогана й як же ж я волав, що актор, що грає ГГ грав Ягамі Лайта в ліві, але ви зі мною поволаєте лише якщо подивитесь :3 попри надто закручений сюжет для таких простих відповідей, дивитись було цікаво. Звісно, мені б хотілося, щоб вони більше цитували Коджікі та робили свою роботу, а не ото от з черговим порятунком людства, але так само серіал міг би скотитися в рутину Малдера зі Скаллі й слава всьому, що ні. Тим, хто не настільки вибагливий до медіа, дуже б радив, всім іншим радше якщо любите містичні детективи й не зовсім банальні історії, але та, непогано.

Назад
Сверху