Аниме Warau Salesman (TV 1, specials)

Количество серий \ томов
103 TV, 23 special
Жанр
комедія (ну... скоріше чорний гумор), драма, містика
Год(ы) выхода
1989-1993
Студия
Shin-Ei Animation
Первоисточник
однойменна манга Fujiko Fujio (A)
Предупреждения
жорстокість, насильство, еротика, наркотики, суїцид, канібалізм, жорстоке поводження з тваринами (і рослинами теж), аб'юз і багато інших речей, якими займаються звичайні люди
Альтернативное название
Laughing Salesman
Сюжет: це скоріше збірка історій, об'єднаних одним (бармен не сказав жодного слова, тому його я не рахую) персонажем, який виконує бажання. Безкоштовно і на добровольчих засадах, але завжди з однією або кількома умовами, які не можна порушувати.

Вердикт: ні, про новий сезон я писати не буду, самі дивиться той дешевий непотріб
кхм. Вибачте.
Через те, що калька в серій майже однакова, я б дуже не радив дивитися багато за раз, стосовно ж всього іншого - чудово, розумію тепер, звідки Gregory Horror Show і багато інших тайтлів, хоча сабж насправді теж не перший поряд зі мною сидить Кітаро і доводить, що він все ж добрий, а я тицяю рукою в мангу
кхм. А тепер серйозно.
Справді класний серіал, який зовсім не втратив актуальність за 30 років, навіть навпаки, досі прекрасно ілюструє людські вади. Якщо вам до вподоби такі штуки, чорний гумор, увага до деталей (оооо, там стільки цікавих штук робили: від анімації до окремих сюжетів, які навіть мене вразили; від прекрасної режисури до текстур і вставок реальних фотографій) - дуже рекомендую, це справжня перлина. Спешали (Dai SP-banashi) просто в саме серденько, Special Program так не зайшла, зате теж робить цікаві штуки і місцями несподівано мила.

Назад
Сверху