Вопросы, пожелания, предложения

Понил. Зато теперь у нас самые суровые спойлеры эвер! You shall not see!

И, да проблемы с редактированием налицо.

Вложения

• Безымянный.jpg
    Безымянный.jpg
    97.1 KB · Просмотры: 1
А вот и ошибка с кодировками. :)

А чем я такой особенный, что ни разу её не поймал, хотя редактирую часто и регулярно всё?

И сегодня в том числе. И вообще.

%u0410 %u044F %u043A%u0430%u043A %u0443%u0434%u0438%u0432%u0438%u043B%u0441%u044F... )
%u0410 %u043F%u043E%u0434%u0438 %u0436 %u0442%u044B.

Я могу в нормальный текст :3

А поди ж ты.

Лопар, слухай, я ніц не сумніваюся в твоїх здібностях (й дуже сумніваюся у власній пам'яті), але в мене таке враження, що невелика частина рецензій таки кудись поділася, бо я пам'ятаю, що писав про ліву по Zero, наприклад, чи аніме про детективів КЛАМП (на манґу є), але або пошук не знаходить, або пам'ять таки вже всьо, або взагалі хз.
Просто коли вперше хотів наставити посилань і не знайшов, не зважав, але коли воно систематично трапляється то починаю думати, що остаточно глузд втратив вже.

О, таки не знаходить пошук, дуже цікаво. Шукав як Fatal Frame, але пошук не підтягує інфу в моїх нових-кльових окремих полях для рецензій. Себто навіть поле "альтернативна назва" не індексується, йой лишенько, я ж ті назви не запам'ятовую ніц, тіко пошук і рятував.
Ну й просто зауважу, що теми тут і в архіві ніц не розділені й знаходиться просто все, знаходяться згадки про те, що я дивився в 2009му, але не рецензії =__="

Последнее редактирование:
UPD в нових рецензіях індексується пошуком лише текст, себто не лише альтернативні назви, навіть пошук автора\режисера\студії не працює. Я так скоро по третьому колу почну рецензії писать, рятуйте ТТ_ТТ
ну може не по третьому, але тепер параноя буяє остаточно, бо я раніше регулярно робив "я ж наче писав про цей тайтл, ну я мусив про нього писати, ну шо за халепа!" й мучив той пошук, а тепер в мене взагалі нуль гарантій, що я знайду щось, про що таки писав... а може не писав... а може просто згадував... (навколо літають привиди сотень ненаписаних рецензій)
З іншого боку за останні десять років я впевнився, що тезі "дайте нам контент й форум злетить!" не працює приблизно ніяк, але якби я спирався лише на неї, то кинув би щось писати ще коли форум був активним й декому я дуже-дуже не подобався, хах. Себто писати я продовжу, але мені це першочергово про особистий комфорт, система ламається, як там було в одній цікавій візуалці:
42A77988E5464A90F976DCB9B966E2F177092A47

(с)
The Letter

Назад
Сверху