Кино Tajuu Jinkaku Tantei Saiko

Количество серий \ томов
6 TV
Жанр
детектив, триллер, жахи
Год(ы) выхода
2000
Режиссёр
Takashi Miike
Первоисточник
однойменна манга Eiji Ōotsuka, Shou Tajima
Предупреждения
жорстокість, насильство, сюр, релігія, трупи і не трупи і різних стадіях розчленування, кров і купа всякого, не рекомендованого дітям, вагітним (вагітним особливо!), чутливим і всяким іншим істотам з відчуттям прекрасного
Альтернативное название
Tajuu jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan
MPD Psycho
Multiple Personality Detective Psycho - Kazuhiko Amamiya Returns
Сюжет: фрагментований і (особливо спочатку) сильно скаче між персами і по таймлайну, тому...
Жахливе вбивство вагітної дружини, після якого Кобаяші Юске став іншою особистістю на ім'я Амамія Казухіко і кинув роботу в поліції. Він думав, що вбивця мертвий, але все виявилося набагато, набагато складніше.
  • Поговоримо... про Амамія Казухіко?
  • Не про Кобаяші Юске?
  • Не про Нішізоно Шінджі?

Вердикт: якщо вам сподобалася манга і/чи ви хочете чогось ні на що не схожого, складно-меланхолійного і (це ж Такаші Мііке!) жорстоко-кривавого - рекомендую, до речі сюжет мангу майже не повторює, це окремий бонус. Передивився через 10+ років і серіал здається тільки краще, весь офіційний саундтрек всі ці роки і так не лишав мій плейліст, бо так, він настільки крутий.
Насправді я навіть не знаю, з чого почати, щоб описати ці враження, бо це одночасно проста і складна історія, завершена і не завершена, сюреалістична до болю в очах і вигадлива, але беземоційна і навіть трохи зверхня. А ще зовсім не для всіх, але вона є і це прекрасно.

Назад
Сверху