Аниме Shuukan Storyland

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Количество серий \ томов
56 TV
Жанр
буденність, драма, містика, комедія, детектив, жахи
Год(ы) выхода
1999-2001
Студия
Nippon Animation, VAP, Satelight, Shin-Ei Animation, Tokyo Movie
Предупреждения
жорстокість, насильство (в т.ч. над дітьми, тваринами та зрідка логікою), самогубства, наркотики, каліцтва та вбивства, але все мінімально графічно (наскільки я зміг розгледіти)
Альтернативное название
Weekly! Story Land
Сюжет: це збірка окремих історій, які максимум іноді пов'язані персонажами, але не сюжетно. Таємнича бабуся, яка продає на перший погляд буденні речі, але кожна з них має своє слово й свою властивість. Скажімо: "останній підручник", "ощадливе жалюзі", "ідеальний кошик для сміття" чи "нескінченна книга". Що все це означає? "Лише покупець зрозуміє, що це означає, коли придбає цю річ." Детективи, злочинці, студенти, діти, тут навіть є серія про таргана, тут навіть є серія з сюжетом, з якого тайці (я підозрюю, що тайці про цю серію зеленого поняття не мають, раптом шо) зробили цілий серіал. Страшні, кумедні, дивні, буденні, щемливі та сумні історії, історії на будь-який смак, це такий собі аніме-аналог старої Сутінкової зони\The Outer Limits, тільки менше про містику\фантастику й більше про людей.

цей серіал настільки "відомий", що викладати єдиний доступний варіант в якості "знято на стару нокію" я відмовляюся

Вердикт: обожнюю такий формат, а тут ще серії почасти настільки закручені, що дивуєшся, як стільки сюжетних вивертів запхали в 20 хвилин. Звісно, як і більшість буденно-дорослого аніме, цей серіал валяється в темному закутку й не має ні перекладу, ні навіть хоч трохи пристойного релізу, таке життя. Але раптом десь надибаєте - рекомендую, якщо хтось зглянеться та знайде його в нормальній якості - передивлюся ще з задоволенням, та й не раз.

Назад
Сверху