Сюжет: двоє друзів, один з яких отримує від батька Toyota Soarer, ганяються за дівчатами, приймають участь в нелегальних перегонах і намагаються уникати проблем. Перше і останнє виходить дуже погано, з перегонами трохи краще, але не лише в наших героїв крута машина, є багато охочих помірятися довжиною вихлопної труби (не жарт).
Вердикт: не можу повірити, що цей же автор малював Wangan Midnight, власне крім машин тут дивитись нема на що, але краще одразу дивитися на машини в Wangan Midnight. Вийшло якесь абсолютно пісне щось, перегони там скоріше для галочки, вони навіть пики б'ють одне одному мляво і без захвату. Можливо манга краще, але я просто не готовий дивитися на цихдебілів героїв. Ніт, просто ніт.
Вердикт: не можу повірити, що цей же автор малював Wangan Midnight, власне крім машин тут дивитись нема на що, але краще одразу дивитися на машини в Wangan Midnight. Вийшло якесь абсолютно пісне щось, перегони там скоріше для галочки, вони навіть пики б'ють одне одному мляво і без захвату. Можливо манга краще, але я просто не готовий дивитися на цих