- Альтернативное название
- Scams
Сюжет: ГГ не може знайти роботу щоб сплатити позику за навчання, а в його батька знайшли рак, який потребує невідкладної операції чи експериментального лікування, яке не покриває страховка. Отаке життя. Як очевидно одразу з перших хвилин (серіал починається з середини, не я це вигадав) зрештою він влаштовується на роботу, де має ошукувати літніх людей. Й робота йому подобається.
Взагалі це серіал не про жахіття капіталізму, а про те, що літні люди - зло (знову ж таки не я це вигадав), а ще ні в кого немає мізків.
Нетфлікс вже й трейлери робить не хоче, очманіли, ловіть шо є
Вердикт: що це, нащо це, чому це? Ніхто не зна. Моралі в серіалу немає, логіки теж, про відсутність мізків я не жартував. Шахрайські схеми 2009го року (досі актуальні й працюють, дяка хоч не "ви виграли 400 000 гривень, дайте реквізити картки") й так само актуальний та дуже непередбачуваний сюжет (ні).
Взагалі це серіал не про жахіття капіталізму, а про те, що літні люди - зло (знову ж таки не я це вигадав), а ще ні в кого немає мізків.
Нетфлікс вже й трейлери робить не хоче, очманіли, ловіть шо є
Вердикт: що це, нащо це, чому це? Ніхто не зна. Моралі в серіалу немає, логіки теж, про відсутність мізків я не жартував. Шахрайські схеми 2009го року (досі актуальні й працюють, дяка хоч не "ви виграли 400 000 гривень, дайте реквізити картки") й так само актуальний та дуже непередбачуваний сюжет (ні).