Аниме Saint Luminous Jogakuin

Количество серий \ томов
13 TV
Жанр
психологія, містика, детектив
Год(ы) выхода
1998
Студия
Triangle Staff
Предупреждения
суїцид
Альтернативное название
St. Luminous Mission High School
Сюжет: ОЯШ Кайхей раптом дізнається, що його дідусь, якого він 10 років не бачив, в своєму заповіті назвав наступним директором своєї школи саме його. І, якщо раптово бути директором школи, в якій навчаєшся - замало, є нюанси: це школа для дівчат і ці самі дівчата зникають.


Вердикт: не пам'ятаю, як сабж потрапив мені в вішліст, але по постеру виглядає як середній хентай, по опису - як гаремна комедія з елементами містики, а по факту це психологія і детектив, отакої.
Перші серії дуже круті, далі все буде йти дуже повільно, прям дууууже повііільнооо, при тому, що багато питань так і лишились без відповіді. Але при цьому там цікаві персонажі з дуже приємною динамікою (прям аввввв) і доволі незвичний підхід до містики і детективу, тому якщо раптом хочеться чогось повільного і на диво не заштампованого - рекомендую. Алсо хочу попередити, що ті півтора переклади англійською (від A-K і типу відредаговані їх же десь, мгм... в інтернетах) - жахливі. Таке враження, наче це відредагований переклад від Гугла, бо десь третина реплік перекладена з помилками, а чверть - взагалі неправильно.
 
Сверху