Аниме Princess Princess

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Количество серий \ томов
12 TV, 12 Special
Жанр
комедія, буденність
Год(ы) выхода
2006
Студия
Studio Deen
Первоисточник
однойменна манґа Tsuda Mikiyo
Предупреждения
мгм, несподівано там є психічно неврівноважена поведінка в кількостях, але герої на цьому не акцентують увагу
Сюжет: Коно Тоору чомусь (це інтрига) змінює школи посеред навчального року й хоча ця школа для хлопців була його основним вибором, нічого не знає про місцеві порядки. А порядки в них... дивні. Серед учнів першого року обирають найпривабливіших й до кінця року вони мають грати "принцесу", щоб підбадьорювати позбавлених дівочої уваги хлопців. Звісно ж, все суто на добровольчих засадах, чи все ж ні? Тоору доведеться дізнатися, бо ж його ледь не одразу номінують на роль принцеси в новій школі.

Вердикт: йой, так давно воно в мене лежало й дуже дарма, починав його як легку шкільну комедію, а неочікувано отримав сюжет та досить цікавих героїв, які чудово між собою взаємодіють, Тоору та Юуджіро це прям такі чудові тітоньки-пліткарки, я не можу, дайте два! Кхм. Я не зовсім згоден стосовно основного сюжетного твісту в кінці (хоча й розумію, чому герої повелися саме так), але загалом це дійсно на диво приємна та не дурна історія, морально відпочив й дуже потішений, файне.
Спешали дуже-дуже короткі (1-2 хвилини) й показують, що б було, якби наші герої були дівчатами в школі для дівчат з тими самими правилами.

Назад
Сверху