Аниме Patalliro!

Количество серий \ томов
49 TV, movie
Жанр
комедія, пародія, пригодницький, ЛГБТІК+
Год(ы) выхода
1982-1983
Студия
Toei Animation
Первоисточник
однойменна манґа Maya Mineo
Предупреждения
жорстокість, насильство, стрілянина, вибухи, війна (там постійно шось вибухає, серйозно), сирени, специфічна еротика усіх видів і не менш специфічний гумор, тортури, суїцид, мгм, нацистська символіка (я досі не розумію, як цей серіал взагалі показували по ТБ, навіть в 80х)
Альтернативное название
Boku Pataliro!
Patalliro! Stardust Keikaku
Сюжет: я 15 хвилин старанно дивився на пусту графу і не знав, з чого почати ПАПАН-ГАПАН! плескає в долоні
Невеличка країна Марінера, багата і відома тим, що постачає діаманти, правління - монархія. Принц королівства, юний геній Паталіро Восьмий, 10 років, періодично потребує захисту від конкурентів в бізнесі і просто через характер, тому зазвичай йому допомагає Джек Банкоран (Банкоран. Джек Банкоран), майор британської гілки MI6, і красень, в якого закохуються всі хлопці (і Паталіро теж), але він кохається лише з красенями.
плескає в долоні і наспівує
Даааре га корошіта коку Робііін?
Who killed Cock Robin? (для тих, хто не розуміє японську)
Просто подивіться опенінг, він все пояснює.
Фільм продовжує сюжет і його краще дивитися після серіалу.

Вердикт: цей серіал абсолютно не для всіх, навіть не через те, що він максимально непристойний, при цьому візуально тримаючи низький віковий рейтинг, по-перше зрозуміти всі жарти і пародії зможуть лише ті, хто сильно в темі японських медіа 70х, від аніме і манґи до співаків енка і фільмів, бонуси тим, хто не здивується, коли ГГ почне косплеїти Людину-павука. По-друге я дивився без сабів (мені ліііньки, до того ж останні серії ще не перекладали наче), тому про їх якість не скажу, але кількість жартів, які спираються на звучання і значення слів, колосальна, тому щоб справді зрозуміти жарти, треба або дуже добрий переклад (в чому я чомусь сумніваюся), або знати японську. Якщо і це вас не лякає - вітаю, можете співати зі мною. продовжує наспівувати щось про вбиту пташку
Загалом це не моє улюблене аніме всіх часів, але воно кумедне і оригінальне, до того ж настільки історично-проривне, що я навіть не знаю, з чого почати. Почну з того, що це перший БЛ серіал на японському телебаченні і він дозволяє собі такеее, ооооо. Подивитися варто, бо багато чого раптом стає зрозумілим в історії аніме і, на відміну від кількох інших тайтлів, які я просто дивися з цікавості, дивитись справді цікаво.
Є також з цими є головними героями версія Подорожі на Захід.

Назад
Сверху