Аниме Patalliro Saiyuuki!

Количество серий \ томов
26 TV, special
Жанр
комедія, пародія, пригодницький, ЛГБТІК+, фентезі
Год(ы) выхода
2005
Студия
Magic Bus
Первоисточник
однойменна манґа Maya Mineo, Подорож на Захід, У Чен'ень, оригінальний серіал з цими ж героями
Предупреждения
жорстокість, насильство, еротика
Альтернативное название
Patalliro Saiyuki!
Сюжет: бла-бла-бла, імператор послав ченця до Будди за сутрами, а там мавпа, свиня і всі в курсі.
АЛЕ.
Але це комедія, пародія і бажано хоч трошки знати про обидва оригінали, себто Паталіро і Подорож на Захід.

Вердикт: колись я дивився цей серіал ще молодим і зеленим, він мені навіть тоді сподобався, але тепер я його передивився як істота, яка читала повну версію Подорожі, бачила оригінал і знає японську. Перше, що я хочу сказати, це що попри гумор, пародії і натяки на секс це досить точна спроба екранізувати Подорож на Захід. Абсолютно серйозно, бо я проволав з коментів на МАЛі, де люди щось про святість писали (страшний спойлер до Подорожі. Серйозно тобто в оригіналі "золотий дощ", жарти про гівно, вагітний монах і Сунь Укун з постійним фейспалмом, за що йому це все взагалі впало це норма. Натяки на хто з ким спав і скільки істот хотіло зґвалтувати Санзанга я взагалі мовчу. Живіть з цим тепер.). Кхм. Звісно, це не всі 100 глав, але я давно вже не вірю, що хтось колись зробить екранізацію сабжу, де герої нарешті кудись дійдуть і можливо навіть настільки детальну, щоб хтось потім зрозумів мій жарт про забуту черепаху, але жарт я лишу тут.
Друге, що варто зазначити, це що гумор і жарти в цій версії все ж підлаштували під більш сучасних глядачів, тому від кількості жартів в оригінальному Паталіро лишилося відсотків 20. Тому якщо оригінал вам занадто можна спробувати сабж. Все одно воно специфічне і не для всіх, але кого зацікавило - рекомендую.

Назад
Сверху