Сюжет: іншопланетяни вважають Землю своєю священною планетою, а людей - загарбниками, які її захопили. Це мала бути просто розвідувальна місія, але єдина принцеса вирішила взяти участь і побачити все на власні очі. Та коли Кахм потрапила на Землю, зрозуміла, що ці нікчемні створіння навіть захиститися не можуть... аж поки дивний юнак у відмінному від військових одязі з якоюсь прямокутною спалахуючою штукою не почав чинити опір і навіть зміг вибити з рук принцеси меча.
бла-бла-бла, дивіться огляд на ОВА
Вердикт: так, манґа зовсім інша, більше за все нагадує космооперу (абсолютно не мій жанр) з елементами гаремника. З іншого боку дуже реалістичне інопланетне вторгнення, де всі висловлюють стурбованість і загалом бігають по колу і верзуть пафосні нісенітниці (і це не мій жанр, мені новин вистачає).
І якщо ОВАшку я рекомендую, то от манґу - ні. Але вона є.
бла-бла-бла, дивіться огляд на ОВА
Вердикт: так, манґа зовсім інша, більше за все нагадує космооперу (абсолютно не мій жанр) з елементами гаремника. З іншого боку дуже реалістичне інопланетне вторгнення, де всі висловлюють стурбованість і загалом бігають по колу і верзуть пафосні нісенітниці (і це не мій жанр, мені новин вистачає).
І якщо ОВАшку я рекомендую, то от манґу - ні. Але вона є.