- Альтернативное название
- Running away is Shameful But Helpful
The Full-Time Wife Escapist
We Married as a Job
Сюжет: Моріяма Мікурі (25) безробітна і ненавидить шукати роботу, тому пристає на пропозицію прибиральниці в квартирі Тсузакі Хірамаса (36)... Але коли її батьки несподівано вирішують переїхати і перед Мікурі постає питання кинути роботу, шукати іншу, чи переїхати разом з батьками і лишитися без будь-якої роботи, вона вирішує стати оплачуваною домогосподаркою на повну ставку. Це ефективно! Це зручно! Це майже (але не зовсім) справжній шлюб!
А ви знали, що якби японські домогосподарки отримували за роботу гроші, то це було б більше 3 мільйонів йен на рік (2016й)?
Вердикт: повільна-звичайна повсякденність, приємна ГГня несподівано, а от ГГ мене підбішував. Загалом серіал типу "що дивився, що не дивився, жодної різниці", тому рекомендувати не буду, але саме буденність показана добре і справді буденно. Спешал мені не зайшов, бо його можна описати двома словами вагітність і ковід (це типу спойлер до серіалу. Типу) і все це дві години.
А ви знали, що якби японські домогосподарки отримували за роботу гроші, то це було б більше 3 мільйонів йен на рік (2016й)?
Вердикт: повільна-звичайна повсякденність, приємна ГГня несподівано, а от ГГ мене підбішував. Загалом серіал типу "що дивився, що не дивився, жодної різниці", тому рекомендувати не буду, але саме буденність показана добре і справді буденно. Спешал мені не зайшов, бо його можна описати двома словами вагітність і ковід (це типу спойлер до серіалу. Типу) і все це дві години.