- Реакции
- 458
(знайшов місце де мене не "відмінять" за використання ШІ генераторів)).
Так сталось що у мене в житті зовсім темна полоса (як напевно в більшості українців). Настільки що сил навіть на перегляд аніме (чи чергової серії історії про братів Вінчестерів) немає, я вже мовчу про те що у мене декілька новел треба писати і роботу робити (її доводиться таки робити)...
Єдиною розрадою в якомусь сенсі, стало створення і прослуховування музики завдяки ШІ, наче це якась гра. І надає трохи натхнення, до того ж ШІ допомагає впорядковувати думки для новели, робити брейншторм...
Почав я це робити з цікавості, як експеримент, порівнюючи наявні ШІ-помічники - ChatGPT, Grok, Gemini, Le Chat, та Deepseek (Copilot і ШІ від фейсбука я чомусь оминув). Спочатку просто дав їм завдання створити пісню на заявлену тематику по сюжету (для метал опери) і порівняти якість текстів. Далі я подумав, а що якщо є музичні генератори. І вони таки є, я використовую TopMediAi. А далі... далі я захопився.
Тому сьогодні я вам презентую симфонічну музичну оперу (англомовну, з українською в генераторі пісень все складно, з латинськими, японськими, корейськими і українськими вставками). Але японською є декілька пісень, бо так чомусь під час написання вийшло що у мене в процесі змінилась головна героїня, і нею стала міко з Японії).
Так от музична опера основана не неопублікованому і недописаному мною романі (але є опублікований пролог - https://arkush.net/book/669) про лицаря містичного ордену Йови, про битву його з демонами і прагнення врятувати подругу котра попала в Чистилище. І як все це призведе до подій описаних у Откровеннях.
Последнее редактирование: