Кино Mugen no Juunin

Количество серий \ томов
повнометражний фільм
Жанр
тямбара, фентезі (псеводісторичка), драма, бойовик
Год(ы) выхода
2017
Режиссёр
Takashi Miike
Первоисточник
однойменнга манґа Hiroaki Samura, є також аніме
Предупреждения
жорстокість, насильство, купа крові (Мііке постарів, але ж це Мііке), відрубані кінцівки й зґвалтування
Альтернативное название
Blade of the Immortal
Сюжет: самурай-одинак, який не може померти й молода дівчина, яка хоче помститися за вбивство батька й викрадення матері. Вона нагадує йому померлу сестру, їй же він потрібен, щоб вижити.
Ми ж всі розуміємо, що ліва на 2 години це не 30 томів оригіналу, еге ж?..

Вердикт: зізнаюся, я не читав, не читається мені манґа з монітора і хоч вий, а тут цікавий режисер, ну от я й ризикнув.
Зрештою тут дуже зверхньо показано сюжет, а Мііке направду чи то постарів, чи лінувався, я не знаю, настільки вийшло нудно й мляво, що ледь додивився до кінця. Взагалі не рекомендую, навіть без ознайомлення з першоджерелом зрозуміло, що вийшло казна-що.
А, для втемних додам, що режисера трохи покусали китайці й це не кидається в очі, але досить очевидно. А краще б його покусали старі самурайські бойовики, на які сабж видається сумною пародією.

а Мііке направду чи то постарів
ну этот комрад за свою историю много чего сделал, надеюсь что и этот фильм будет достоин его творений. Обязательно пересмотрю на досуге, ибо давненько энто було:)

Назад
Сверху