Кино Missing (2024)

Количество серий \ томов
повнометражний фільм
Жанр
драма
Год(ы) выхода
2024
Режиссёр
Yoshida Keisuke
Альтернативное название
Misshingu
Сюжет: шестирічна Мію зникла дорогою додому вже як три місяці, жодних звісток чи зачіпок не було, але її батьки продовжують пошуки, продовжують робити все можливе, щоб знайти свою доньку. Та телебачення хвилюють рейтинги, незнайомців в інтернеті - звинувачення батьків та дядька зниклої дівчинки, поліція стандартно "не розголошує деталі розслідування"... час минає, Мію не можуть знайти, за звинуваченнями й погрозами починаються активні дії, що крають серця вже й так знедоленої родини.
  • Я хочу їх підтримати.
  • Я думав, ти хочеш допомогти їм знайти дитину.
Це фільм про горе й те, як воно знищує людей.

Вердикт: Ishihara Satomi (в ролі мами Мію) це просто вау, я не очікував такої гри й тим паче не очікував такої акторської гри від японців (якщо дивилися їх кіно 80х і 90х - зрозумієте, та й на початку нульових ще подекуди було йой). Фільм фактично без сюжету й виключно про емоції, настільки "чиста" драма, що навіть мене вразила, але цілком ймовірно, що зачепить не кожного, а крім драми тут дивитись нема на що. Фільм направду досить реалістичний та сумний, тож я попередив, але якщо це не лякає раджу спробувати, бо робити з історій про зниклих дітей трилери з жахами то одне, а чисту драму - зовсім інше.

Вот кореййцы настолько сильно сняли фильмы в этих жанрах что после них ужжо как то другие фильмы не догоняют, но если ты так нахваливаешь то может быть когдась и заценим...

Назад
Сверху