- Альтернативное название
- Ninja the Wonder Boy
Сюжет: Саске - дуже талановитий ніндзя, який допомагає голові клану Санада боротися з кланом Токугава і жорстоким ніндзя на ім'я Хатторі Ханзо. Але напівісторичний сеттінг тут насправді дуже другорядний, десь з третьої серії серіал перетворюється на "вбий чергового прибічника за одну серію, не забуть перетворитися на якусь істоту в епічному двобої".
Вердикт: іноді отако знаходиш якесь маловідоме і дуже важкодоступне аніме і... розумієш, чому воно маловідоме і важкодоступне. Бо я з часів перегляду Наруто так не відчував, як мій мозок тупішає (сабж насправді гірше, але його трошки виправдовує те, що це був 1979й рік. Трошки). Коротше кажучи просто є такий тайтл, де ніндзя перетворюються на єдинорогів і винаходять кулемет, живіть з цим тепер. В них ще теж є Сакура і тупий гумор з сумнівним фансервісом.
Дивиться краще правильне аніме про ніндзя. Sasuke.
Вердикт: іноді отако знаходиш якесь маловідоме і дуже важкодоступне аніме і... розумієш, чому воно маловідоме і важкодоступне. Бо я з часів перегляду Наруто так не відчував, як мій мозок тупішає (сабж насправді гірше, але його трошки виправдовує те, що це був 1979й рік. Трошки). Коротше кажучи просто є такий тайтл, де ніндзя перетворюються на єдинорогів і винаходять кулемет, живіть з цим тепер. В них ще теж є Сакура і тупий гумор з сумнівним фансервісом.
Дивиться краще правильне аніме про ніндзя. Sasuke.