- Альтернативное название
- Howling Village
Inunaki Village
Сюжет: дівчина зі своїм хлопцем (чоловіком? Біс їх зна, тут нічого не пояснюють й весь сюжет в тому, що купу штампів зліпили докупи) вирішили відвідати сумнозвісне селище Інунакі (якого немає на жодній мапі, а ще воно взагалі-то під водою, та для них воно от просто тут за рогом, нема проблем, але звикайте, отака тут логіка, міні-спойлер, але не я вигадую такі гівняні сюжети) після чого дівчина стала дивно поводитись. Й взагалі раптово всю її сім'ю почало невпинно тягти розібратися з цим селищем.
Вердикт: перші хвилин 40 навіть файно, радше знято як фільм 70х й те, що воно мені нагадувало Прокляття стало очевидним, щойно я подивився, хто режисер. Тіко всі кричать як навіжені. Але далі... йой, хочеться очі з милом промити тепер, бо це навіть не посередньо\погано, це направду жахливо в поганому значенні слова. Подивіться Inugami no Tatari й не морочте мені голову. Тут дивитись нема на що, хіба вас влаштують перші 40 хвилин без жодного пояснення, що відбувається й чому (пояснення там не буде в принципі, раптом шо).
Вердикт: перші хвилин 40 навіть файно, радше знято як фільм 70х й те, що воно мені нагадувало Прокляття стало очевидним, щойно я подивився, хто режисер. Тіко всі кричать як навіжені. Але далі... йой, хочеться очі з милом промити тепер, бо це навіть не посередньо\погано, це направду жахливо в поганому значенні слова. Подивіться Inugami no Tatari й не морочте мені голову. Тут дивитись нема на що, хіба вас влаштують перші 40 хвилин без жодного пояснення, що відбувається й чому (пояснення там не буде в принципі, раптом шо).