Кино Honjin satsujin jiken

Количество серий \ томов
повнометражний фільм
Жанр
детектив, драма
Год(ы) выхода
1975
Режиссёр
Takabayashi Yоichi
Первоисточник
однойменний роман Yokomizo Seishi, є також екранізація з іншою назвою - Sanbon yubi no otoko (1947), всі інші посилання осьо
Предупреждения
жорстокість, насильство, суїцид
Альтернативное название
Death at an Old Mansion
Сюжет: молодят вбито в першу шлюбну ніч, в повністю зачиненій кімнаті, лишивши лише скривавлену катану на вулиці і... жодного сліду на снігу. В кімнаті ж було загадкове послання - сліди трьох закривавлених пальців. Звісно ж, непосидючий детектив Кіндаічі береться до діла (несподівано його всього вдягли в джинс, аж не впізнав).
Попереджаю, що якщо ви будете шукати інформацію про цей фільм, скоріш за все натрапите на спойлер одразу в описі, режисер же тримав інтригу до самого кінця, я це поважаю і підтримую.

Вердикт: ідея і сюжет вау, режисура... цікава, але навіть мій стомлений і повільний мозок часто-густо нудився з того, наскільки поволі все рухалося. Перший фільм за романами автора, де я не зміг одразу тицяти пальцем у вбивцю, а точніше... подивитесь - самі зрозумієте. Але сюжет - шикарний.
Раптово додаю, що за мотивами цієї історії вийшла ще й візуальна новела.
На цьому зроблю перерву, бо дуже цікаво, але занадто багато там тих екранізацій.

Назад
Сверху