- Альтернативное название
- Sadamitsu the Destroyer
Сюжет: жила собі банда чергових японських хуліганів, аж допоки просто перед нашим ГГ не почали битися двоє прибульців, ГГ спочатку пожалів одного, потім пошкодував, а потім дізнався, що на Землю прямують мільйони злочинців з космосу й зупинити їх має оцей от один робот, якого перший же прибулець пошматував на запчастини. Тому (це ж так очевидно!) Садаміцу згоджується допомогти залишкам робота (лишився шолом) з його місією. Тіко робот функціонує десь як Гугл карти з голосовим помічником, аде ще гірше.
Вердикт: виключно якщо можете дивитись безсюжетне хлопчаче аніме 70х з кривою мальовкою 90-00х. Сюжет там очевидний ще до того, як з'являється на екрані, а логіка така, що за нею слідкувати фізично боляче. Я ліпше окремо буду дивитись на хуліганів й окремо на галактику в небезпеці, красно дякую, оця мішанина це просто сумне неподобство.
Вердикт: виключно якщо можете дивитись безсюжетне хлопчаче аніме 70х з кривою мальовкою 90-00х. Сюжет там очевидний ще до того, як з'являється на екрані, а логіка така, що за нею слідкувати фізично боляче. Я ліпше окремо буду дивитись на хуліганів й окремо на галактику в небезпеці, красно дякую, оця мішанина це просто сумне неподобство.