- Альтернативное название
- Ryu the Primitive Boy
Сюжет: світлошкіре немовля принесе нещастя для племені, тому його забирають від матері і лишають як жертву для тиранозавра. Але немовля рятує і виховує мавпа на ім'я Кітті, а вже в дорослому віці Рю несподівано зустрічає інших людей і дізнається, що його матір жива.
Вердикт: скільки тиранозавру треба зжерти людей, щоб нарешті нажертися? Чому доісторичні люди були расистами? Як ГГ навчився говорити, якщо його виховала мавпа? Чому в мавпи взагалі є ім'я?..
І багато інших питань без відповіді, а також несподівана відсилка на "Біжи, Мелос!",ще мабуть напишу тут про The Clan of the Cave Bear, не тому, що фільм класний, а тому, що нагадало і абсолютно неперевершені фони.
Насправді крім фонів там нічого прямо особливого, хоча на ті часи вони намагалися в сюжет, а от з логікою зовсім біда. Ну таке, це аніме 70х, де люди співіснують з динозаврами, до біса логіку!
Вердикт: скільки тиранозавру треба зжерти людей, щоб нарешті нажертися? Чому доісторичні люди були расистами? Як ГГ навчився говорити, якщо його виховала мавпа? Чому в мавпи взагалі є ім'я?..
І багато інших питань без відповіді, а також несподівана відсилка на "Біжи, Мелос!",
Насправді крім фонів там нічого прямо особливого, хоча на ті часи вони намагалися в сюжет, а от з логікою зовсім біда. Ну таке, це аніме 70х, де люди співіснують з динозаврами, до біса логіку!