Аниме Gakkyuu Ou Yamazaki

Количество серий \ томов
54 TV, 2 special
Жанр
комедія
Год(ы) выхода
1997-1998
Студия
Magic Bus
Первоисточник
однойменна манґа Kashimoto Manabu
Предупреждения
жорстокість, насильство, вибухи і стрілянина, герої, які переживуть тарганів
Альтернативное название
King of Classroom, Yamazaki
Сюжет: Ямазакі прибуває на Землю з іншої планети, його мета - підкорити собі людство, але Ямазакі розуміє, що починати треба з малого і намагається спочатку завоювати принаймні свій клас, а краще школу. В перший же день навчання наш герой дізнається, що головний в класі - староста, але чомусь саме староста цього класу не піддається на вмовляння, підкупи, погрози і тортури Ямазакі і його дивного собаки Ватанабе.

Упс, не той опенінг. Ні, мені не шкода. І взагалі опенінг я не покажу, мені ліньки, тримайте краще пісню, яку ви будете чути через серію, бо вона ілюструє:

Вердикт: для тих хто зрозумів, чому тут висить перший опенінг: якби я не дивився купу інтерв'ю і не знав історію появи Зіма, я б серйозно запідозрив, що Нікелодеон з Васкезом десь відкопали цей серіал і вирішили зробити нормально. Бо деякі моменти ну підозріло схожі. Але ніт, цей серіал - нудне несмішне неподобство, яке я додивився суто через власну впертість, а Зім - назавжди займає окреме місце в моєму серці і на моїй полиці з фігурками теж.
Anyhow. Вчергове розумію, що деякі серіали валяються десь в далеких пильних кутках інтернету без уваги і перекладу не дарма, це якраз той випадок. Скоріш за все це просто абсолютно не мій тип гумору, бо одні й ті самі несмішні жарти повторювалися по п'ять разів на серію. І так кожну серію. І все ті ж самі жарти... але от є такий серіал, тепер ви про нього теж знаєте, а я піду промию очі і подивлюся щось нормальне.

Назад
Сверху