Манга Fushigi na Antique Shop: Makura Kurama Sakuhinshuu

Количество серий \ томов
1
Жанр
фентезі
Год(ы) выхода
2019
Автор манги
Makura Kurama
Предупреждения
смерть, кров, кістки та самогубства
Альтернативное название
Чудернацька антикварна крамниця (офіційна)
Welcome to the Peculiar Antique Shop
Сюжет: сюжету тут банально нема, такі справи. Точніше він типу є, але ледь не з перших сторінок сам собі протирічить й це при тому, що там загалом тексту на два абзаци (хто шарить за японські артбуки, то там тексту набагато більше). Коротше просто не хочу розписувати про крамничку й оцей от всьо, тицяйте посилання, бо я зруйную атмосферу своїм бурчанням все одно.

тиць

Вердикт: заради візуалу - безумовно варто звернути увагу. Виглядає пречудово, українське видання дуже солідне, ніц не маю зауважень взагалі, трішки нагадало мені манґу Plants Doll (вона ж Dolls, про яку я звісно ж не писав, ахахах, а мої раритетні всі томи лишилися десь під завалами). Кхм.
А от сюжету справді немає. Від першої ж історії про хворобу (яка пішла від ханахакі, яку в 10500 разів краще розкрила візуалка Touchuu Kasou, пупупу) 99% історій це такі купу разів обсмоктані та перетравлені речі, що навіть розкладати по поличках ніц не хочу, воно того не вартує. Хіба ви взагалі не в темі готики (й особливо - азійської готики, в них там трохи свій вайб) - тоді та, але тоді вам взагалі ця манґа ніц не тре. А от саме як справді гарний артбук до колекції - дуже та, дуже тре, ніц не шкодую ні про що.

Назад
Сверху