Аниме B'T X

Количество серий \ томов
25 TV, 143 OVA
Жанр
бойовик, драма, н\ф
Год(ы) выхода
1996-1998
Студия
TMS Entertainment
Первоисточник
однойменна манґа Kurumada Masami (Saint Seiya)
Предупреждения
жорстокість, насильство (в т.ч. стосовно дітей та тварин), тортури й тотальна відсутність логіки
Альтернативное название
B'T X Neo
Сюжет: звичайний хлопець (який казуально тренувався з незнайомою жінкою купу років) Теппей нарешті може побачити свого брата-генія, але страшна Машинна імперія викрадає брата й вбиває всіх присутніх (крім нашого ГГ, звісно ж). Тож тре визволяти брата, а також звісно вести пафосні монологи, кричати атаки так, щоб у вухах лящало й літати на механічних бойових створіннях.
Вітаю, якщо ви в темі Saint Seiya (або ні, ви небагато втратили) цього разу Курумада Масамі замість атласу й грецької міфології читав англо-японський словник і якусь книгу про вигаданих монстрів, тому в нас ламана англійська в неочікуваних місцях й розумні-механічні потвори зі смішними іменами й довгими бексторі.

Вердикт: я помилявся коли вважав, що гірше буть не може й про те, що автор вчиться на своїх помилках. Ніт.
Це такий пафосний треш, де світ рятують зламаною виделкою та шматком Сонця, а супротивники ГГ ніяк не визначаться, чи вони його хочуть навчити, чи вбити, чи вилікувати, тож зазвичай роблять все по черзі, може щось та й спрацює. Аніме про істоту-з-клітин-печінки та істоту-з-клітин-сечового-міхура видається інтелектуальним та послідовним (воно направду інтелектуальне, там просто теж купа дивного трешу, але назву не напишу), трясця, мені навіть Наруто так не муляв, пудинг збав. Але я закрив гештальт, який мені муляв двадцять років і більше на роботи цього автора дивитись не буду.

Назад
Сверху