- Альтернативное название
- Please Save My Earth Movie: From Alice to Rin-kun
Сюжет: вже доросла Аліса гуляє містом і пригадує події від переїзду в Токіо і знайомства з Рін до моменту, коли вона нарешті пригадала життя Мокурен. Трошки додаткових сцен, але сама оповідь досить стисла.
Вердикт: це коротке саммарі, тож не вважаю за спойлер, але вперше за... більше 15 років замислився про назву і здивувався власній недалекоглядності. З сюжету зрозуміло, хто там так старанно Землю рятував, але раніше не звертав увагу, що все очевидно з назви, бо "боку" про себе каже лише один герой. І це ніц не Аліса/Мокурен.
Пишу окремою темою, бо я лінива дупа додавати це до рецензії на ОВА. І ще тому, що ця історія - одна з небагатьох, які лишаються зі мною протягом десятиліть і іноді нагадують про себе. Історії, які хочеться передивлятися і перечитувати, переслуховувати (є аудіодрама) і перегравати(спонсовано Бандай і грою по Берсерку). Просто щоб пригадати сюжет, роздивитися подробиці, оцінити режисуру і бонусом звісно дорослі Аліса і Рін, яких в ОВА я не пригадую.
Вердикт: це коротке саммарі, тож не вважаю за спойлер, але вперше за... більше 15 років замислився про назву і здивувався власній недалекоглядності. З сюжету зрозуміло, хто там так старанно Землю рятував, але раніше не звертав увагу, що все очевидно з назви, бо "боку" про себе каже лише один герой. І це ніц не Аліса/Мокурен.
Пишу окремою темою, бо я лінива дупа додавати це до рецензії на ОВА. І ще тому, що ця історія - одна з небагатьох, які лишаються зі мною протягом десятиліть і іноді нагадують про себе. Історії, які хочеться передивлятися і перечитувати, переслуховувати (є аудіодрама) і перегравати
Последнее редактирование: