Сюжет: Елк - молодий хлопець-сирота з важким та складним минулим, який більш за все жадає помститися за знищення свого селища, та йому ніц не щастить знайти корабель, який привіз горе до його дому та смерть його рідним - Сільвер Ноа.
імені Кіллуа, якісь хімери, Білий будинок (не той, не тооой, я навмисне написав "будинок", але вони його на енгріші реально звуть White house), терористи, повстанці, політики, експерименти та війни, а ще духи, магія й заборонена скриня.
Вердикт: як можна здогадатися з купи цитат з інших, більш адекватних медіа, я не в захваті ніц. Так, серіал доволі жорстокий, але він при цьому нелогічний, режисура що це й в цілому якщо забути, що це по грі (я не грав й не хочу вже), враження, наче набрали вдалих сюжетних ходів з різних історій, але ніц не заморочились тим, чому та як вони працюють й просто намішали казна-чого. Якщо ж згадувати, що це по грі, ну... десь те ж саме, але тоді взагалі жодних виправдань, бо там був як мінімум Іс, після Іс світ не буде таким яким був вже ніколи, а ще в іграх теж має буть логіка. Кхм. Еніху. Єдине, що трішки освіжало й сильно бентежило: ГГ (який Елк) - не ГГ якось ніц, хоча оповідь про нього. ГГ (який Арк) - взагалі просто тупо статуя, яка іноді говорить, але переважно ніт. Не те щоб серіали без якогось фіксованого героя\оповідача були чимось дуже новим, але це було едине хоч трішки цікаве, за що я зачепився. Не хочу тут розписувати все, що викликало в мене купу питань й потім ще купу, тому напишу таке: подивіться Ima, Soko ni Iru Boku й не морочте мені голову. Якщо звісно доросли.
Кхм, це крутилося в моїй голові з першої ж серії, мені взагалі ніц не соромно. Тож поки Елк шукає ту Сільвер Ноа та його капітана (який власне Арк), навколо коїться купа дивних речей, які вам потім пояснять, бо те ж було в гру грати: гільдія МисливцівNOAH: Meet my Deck Master, Shinato's Ark! Get it, Seto? My name is Noah, and my Deck Master is an ark!
KAIBA: A Bible reference? That seems a little inappropriate for a kids’ show.
YGOTAS, LittleKuriboh
“Okay, this chick named Pandora was so damn curious she opened a box that unleashed pain, disease, and other fun stuff into the universe. This is the story of what happened when Darien Fawkes met Pandora .”
The Invisible Man (2000 TV series)
Вердикт: як можна здогадатися з купи цитат з інших, більш адекватних медіа, я не в захваті ніц. Так, серіал доволі жорстокий, але він при цьому нелогічний, режисура що це й в цілому якщо забути, що це по грі (я не грав й не хочу вже), враження, наче набрали вдалих сюжетних ходів з різних історій, але ніц не заморочились тим, чому та як вони працюють й просто намішали казна-чого. Якщо ж згадувати, що це по грі, ну... десь те ж саме, але тоді взагалі жодних виправдань, бо там був як мінімум Іс, після Іс світ не буде таким яким був вже ніколи, а ще в іграх теж має буть логіка. Кхм. Еніху. Єдине, що трішки освіжало й сильно бентежило: ГГ (який Елк) - не ГГ якось ніц, хоча оповідь про нього. ГГ (який Арк) - взагалі просто тупо статуя, яка іноді говорить, але переважно ніт. Не те щоб серіали без якогось фіксованого героя\оповідача були чимось дуже новим, але це було едине хоч трішки цікаве, за що я зачепився. Не хочу тут розписувати все, що викликало в мене купу питань й потім ще купу, тому напишу таке: подивіться Ima, Soko ni Iru Boku й не морочте мені голову. Якщо звісно доросли.