AMV

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
  • Рекомендуемый

Lilit

*meaningless conversational noises*
Модератор
Crystal Power
Реакции
1,368
Кліпи, аніме, бла-бла-бла, всі в курсі, най буде.

Вчергове усвідомив, що на форумі крім привидів та кількох раптових перехожих нема нікого, включно з "міфічними дітьми", тож раптовий кросовер мюзиклу по Heathers й того-самого-роуту в ММ (не вистачає лишень, щоб в самому кінці з бутербродами прийшов Ві), просто най буде. Піду наново поставлю той бісовий симулятор людського спілкування, в мене там ще кілька закінчень на відкрито.

Спойлери, але най, переслухав аудіодраму й мені мало тепер.

Попередження: трохи оголеності в кадрі.
Я шось забув це сюди донести, але якщо ви думали, що фанатські кліпи та анімація виглядають не дуже... Ну, в мене є цей фінський гурт. В гурту є цілий альбом по Берсерку (ну з назви очевидно). Співають файно, але в мене все ж багато питань стосовно авторського права. Ну й та, гурт, названий на честь Гатса з цілим альбомом спойлерів до Берсерку, оце японцізація.

Попередження: трохи оголеності в кадрі.
Я шось забув це сюди донести, але якщо ви думали, що фанатські кліпи та анімація виглядають не дуже... Ну, в мене є цей фінський гурт. В гурту є цілий альбом по Берсерку (ну з назви очевидно). Співають файно, але в мене все ж багато питань стосовно авторського права. Ну й та, гурт, названий на честь Гатса з цілим альбомом спойлерів до Берсерку, оце японцізація.

а э в тебе амв-шки национального посолу... Украинского?

19 years ago...

Власним модераторським свавіллям постановлюю, що "А" в AMV не лише аніме, а й анімація, бо авторська анімація це пречудово. Тож най її тут буде більше.

Назад
Сверху