- Альтернативное название
- Island of the Evil Spirits
Сюжет: 1980й рік, вбивство Джона Леннона нагадало чоловіку про його молодість, випадкову зустріч з детективом Кіндаічі Коске і містичну історію про острів, близнюків і серію жахливих вбивств.
До чого тут Леннон? А ні до чого, просто трапився, я не режисер.
трейлер? Шо таке трейлер?.. В мене є тільки це:
Вердикт: я починаю серйозно розглядати перспективу дивитися виключно екранізації за авторством Ічікава Кон, бо він шарить. А тут з цікавого сюжету вийшло казна-що про 80і (в трагедії не з'являються (с) Лесь), 60і, 40і і ще купу чого, щоб хоч якось замаскувати дірки в логіці. Сум-журба, бо там є класні моменти, є спроби (досить вдалі) шокувати глядача, є цікаві ідеї і рішення, проте зібрати це все докупи в один фільм не вдалося.
До чого тут Леннон? А ні до чого, просто трапився, я не режисер.
трейлер? Шо таке трейлер?.. В мене є тільки це:
Вердикт: я починаю серйозно розглядати перспективу дивитися виключно екранізації за авторством Ічікава Кон, бо він шарить. А тут з цікавого сюжету вийшло казна-що про 80і (в трагедії не з'являються (с) Лесь), 60і, 40і і ще купу чого, щоб хоч якось замаскувати дірки в логіці. Сум-журба, бо там є класні моменти, є спроби (досить вдалі) шокувати глядача, є цікаві ідеї і рішення, проте зібрати це все докупи в один фільм не вдалося.