Манга A Drunken Dream and Other Short Stories

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Количество серий \ томов
збірка з 10 історій
Жанр
буденність, містика, драма
Год(ы) выхода
1977 - 2008
Автор манги
Moto Hagio
Предупреждения
аб'юз, суїцид, насильство
Альтернативное название
Bianca
Porch de Shoujo ga Koinu to
Aki no Tabi
Junenme no Marie
Suimu
Hanshin
Tenshi no Gitai
Iguana no Musume
Kaettekuru Ko
Yangai no Ki
Сюжет: це збірка коротких історій, тому як завше важко описувати зміст, щоб не спойлерити все, але опишу кілька, які мене найбільше вразили:
Porch de Shoujo ga Koinu to - маленька дівчина грається на ґанку з цуценям й дивує всіх навколо своїми дивацтвами. Але ж, - думає вона, - для мене вони й самі дивні, та я їх за це не сварю!
Hanshin - сіамські близнючки, яких неможливо безпечно роз'єднати, є повними протилежностями одна одної.
Iguana no Musume - історія про жінку, яка народила ігуану. Принаймні вона так вважає, тому ненавидить старшу дочку й дбає лише про меншу, яка вийшла "нормальна".

показує красиве видання й ховає назад

Вердикт: не всі історії мене вразили, я обожнюю цю жінку, та короткі історії не дають їй розгулятися, але кожна може здивувати й загалом читати варто всі, а там вже як піде. Цікаво бачити, як мінявся її стиль з роками й впізнавати, наприклад, очевидний вплив історій Тезука Осаму (ніц не дивно, але вона любить його манґу за те саме, що й я) й просто порівнювати більш "стандартні" для дівчат історії з тим, до чого вона зрештою дійшла в творчості. Можу тут написати про психологію та всякі подробиці, але мені ліньки, самі досліджуйте. Ліпше додам, що по Iguana no Musume є однойменна дорама, яка досить добре передає сюжет, хоча й розтягує його на 11 довгих серій. Поціновувачам би радив, бо екранізацій творчості Хагіо приблизно нічого, а в японців майже всі ліви чомусь виходять невиправдано дешевими, це мій окремий біль, екранізуйте мені нормально "Їх було одинадцять", тобто не отой один-єдиний повнометражний фільм, а всеееее, ну будь ласочка ТТ___ТТ

Назад
Сверху