Обговорення міні-рецензій

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Поки я тут наводжу лад та вирішую, з якої чергової дивини стерти пил, най буде про всяк випадок. Можу от додати, що просто зараз дивлюся на полицю з ранобе й планую створити тему й під них, можливо про японську літературу загалом, її ж бо таааак багато перекладають, мгм, але та. Як то кажуть stay tuned.

Ну що ж, поки з того, що згадав, складеться такий невеликий список ігор:
  • Pocket Mirror (є платний ремастер в стімі або безплатний оригінал на ітч.іо). Власне, психологічний горор, зроблений на rpg maker'і з чудовим візуалом та атмосферою
  • Little Goody Two Shoes (стім) є приквелом до Pocket Mirror. Трохи казки, трохи юрі і все це приправлене чудовим візуалом. Більш інтерактивна за pocket mirror
  • The music machine (стім) дуже своєрідна гра. Інші ігри того ж розробника не менш дивні
  • Omori (стім) точно зустрічали, але все ж додам сюди

Pocket Mirror та Little Goody Two Shoes грав в демо й мене не вразили, якось надто... прилизано-пафосні для мене. Виглядають шикарно, питань нема, але якось ні. Принаймні згадав, що тре ще римейк The Witch's House переграти, бо оригінал грав ще коли він був новим й вже достатньо забув, про що вона.
The music machine зацікавила, додав собі.
Omori давно лежить, але як і Undertale чекає, доки я зможу їх адекватно сприймати, а не бажати бігти перегравати в Mother одразу. Оморі поки лідує в цих умовних перегонах.

• Like
Реакции: mesu
Lilit, а но відкрий для мене розділ з мінірецензіями на серіали)
(я б ще додав там пункт - платформа де офіційно можна подивитись (якщо є), як то наприклад Дівчину з незвідки я дивився на Нетфліксі (самий прикол що я її дивився ДО творіння Іто))

Последнее редактирование:
Кек, шо, теж тайці хочуть твоїх грошів годин життя? Зара буде.
Стосовно платформи я про це думав (можна по трейлерах бачити, що більшість я чесно дивлюся на тому ж Нетфлікс, але та, безкоштовно заливають на ютуб та саблять почасти самі студії й це прям очманіть сервіс), але по-перше Нетфлікс має жахливу звичку постійно щось видаляти\міняти, я з ними замучився вже, бо куди вони один з моїх улюблених серіалів поділи хз (не тай, там взагалі бельгійський мозковинос фламандською мовою був крутий, позаяк вже згадав - Tabula Rasa) й з багатьма така історія, тому їм віри нема. А по-друге багацько цих серіалів\кіно (вже про Тайвань зара) мають проблеми з платформами, бо на них насідає китай (типу той же Detention прям дуже активно переслідували та банили, наприклад, китайці дуже вміють організовувати шакалячий експрес). Тому й не заморочувався, з назвою та роком виходу все можна знайти, навіть якщо трейлери кудись з часом подінуться.

ПС якщо ти напишеш про Detention (особливо серіал, фільм мені 50\50 був) буду дуже вдячним, бо мені ліііінькиии. Я лише те, що от нещодавно дивився й те, що нещодавно ПЕРЕдивлявся занотував, все інше буде "ой, ну отой тайванський серіал, який типу знятий на телефон, якого ніц ніде нема, але він дивний та класний не пам'ятає назву взагалі".
звалив питать назву "отого серіалу про нічний клуб, ну ти пойняла" в Мару, це взагалі вона мені ще давно відкрила очі на тайців, бо китай та Корею я нє, зовсім нє

Ну прокат серіалів у них закінчується (вони попереджають про це, інколи ти так взнаєш про якийсь серіал про котрий не знав))
Я дивився декілька тайських і тайванських серіалів (звісно і корейських теж, всюди є гарні серіали, просто потрібно не зовсім трендові обирати), власне тому досі підписаний.
Detention, так дивився.
Я про платформи, мав на увазі, те де серіал викладений *Ютуб якщо офіційно то теж платформа (там же навіть фільми продають і є преміум розділ). Це щоб глядачів спрямувати туди де вони можуть серіал подивитись (до речі для рецензій на фільми моя пропозиція теж актуальна)

Последнее редактирование:
Почасти ніц не попереджають, та ж Tabula Rasa з прикладу вище була в принципі недоступна на українському Нетфлікс, достобіса всього недоступно на українському Нетфліксі, й з правами в них не так все погано як в Ютуб, але теж є нюанси.
Я дивлюся багато всього, корейські теж дивився, але в них є свої певні культурні штуки, які мені просто не йдуть й почасти сам стиль подачі оповіді, особливо в серіалах то не моє. При тому, що корейську мову я сприймаю набагато легше, ніж китайську, для мене це теж фактор. Але якщо я почну писати про взагалі все, що дивлюся, мені форума не вистачить, кек.
Я розумію, що ти маєш на увазі, але я так замучився шукати медіа, яке мене цікавить, що витрачати додатковий час щоб перевірити, чи виклав хтось щось кудись офіційно, чи видалив, чи точно офіційно то задовго. Так, якщо тайці викладають на ютуб то ясно, якщо купа всього, що я дивлюся на Нетфлікс зараз там є - чудово, але позаяк я пишу й про старе кіно й про купу медіа без перекладу (з япа), писати, що там оцей от крутий серіал є на Нетфлікс, але лише в Японії, а потім що він таки в англомовному сегменті з'явився, а ще трохи пізніше, що зник... (теж реальний приклад: Final Fantasy XIV: Hikari no Otousan) в мене немає ані часу, ані бажання, якщо ти хочеш це додатково вказувати - на здоровля, ніхто тебе не зупинить, а я ще й подякую, але додавати собі клопоту - ніт.
Як приклад: з 10 останніх рецензій на кіно та серіали (японські) 3 є на Нетфлікс, один після виходу транслювався безкоштовно на сайті компанії й більше ніде не доступний зараз, 6 інших в найкращому випадку були доступні на дисках в США, але радше в Японії й то не всі (тут не буду брехать, бо достоту не перевіряв).

Назад
Сверху