Почасти ніц не попереджають, та ж Tabula Rasa з прикладу вище була в принципі недоступна на українському Нетфлікс, достобіса всього недоступно на українському Нетфліксі, й з правами в них не так все погано як в Ютуб, але теж є нюанси.
Я дивлюся багато всього, корейські теж дивився, але в них є свої певні культурні штуки, які мені просто не йдуть й почасти сам стиль подачі оповіді, особливо в серіалах то не моє. При тому, що корейську мову я сприймаю набагато легше, ніж китайську, для мене це теж фактор. Але якщо я почну писати про взагалі все, що дивлюся, мені форума не вистачить, кек.
Я розумію, що ти маєш на увазі, але я так замучився шукати медіа, яке мене цікавить, що витрачати додатковий час щоб перевірити, чи виклав хтось щось кудись офіційно, чи видалив, чи точно офіційно то задовго. Так, якщо тайці викладають на ютуб то ясно, якщо купа всього, що я дивлюся на Нетфлікс зараз там є - чудово, але позаяк я пишу й про старе кіно й про купу медіа без перекладу (з япа), писати, що там оцей от крутий серіал є на Нетфлікс, але лише в Японії, а потім що він таки в англомовному сегменті з'явився, а ще трохи пізніше, що зник... (теж реальний приклад:
Final Fantasy XIV: Hikari no Otousan) в мене немає ані часу, ані бажання, якщо ти хочеш це додатково вказувати - на здоровля, ніхто тебе не зупинить, а я ще й подякую, але додавати собі клопоту - ніт.
Як приклад: з 10 останніх рецензій на кіно та серіали (японські) 3 є на Нетфлікс, один після виходу транслювався безкоштовно на сайті компанії й більше ніде не доступний зараз, 6 інших в найкращому випадку були доступні на дисках в США, але радше в Японії й то не всі (тут не буду брехать, бо достоту не перевіряв).