Кино Kurosagi TV (2006)

• Автор темы Автор темы Lilit
  • Дата начала Дата начала
Количество серий \ томов
11 TV
Жанр
детектив, кримінал (ахахахах. Ще трилер, ой не можу, надто смішно)
Год(ы) выхода
2006
Режиссёр
Ishii Yasuharu, Hirano Shunichi, Matsubara Hiroshi
Первоисточник
однойменна манґа Natsuhara Takeshi та Kuromaru
Предупреждения
жорстокість, насильство, суїцид
Альтернативное название
The Black Swindler
Сюжет: через драматичну драму, про яку ви дізнаєтесь пізніше, наш ГГ... з'являється Хо-O й інші покемони
Існують "білі шахраї" й "червоні шахраї". Перші ошукують людей на великі суми грошей, другі - грають з їх почуттями й займаються шлюбним шахрайством, але існує Тінь-Лугія "чорний шахрай", який полює на інших.
Звісно ж це наш ГГ покемони зникають, далі буде тіко гірше А це - наша ГГня, в неї замість мізків в голові лише застарілі штампи про добро та зло, тому вона буде весь серіал бігати за ГГ й нудно розповідати про мораль, а у вільний від цього час розповідати про мораль глядачам й всім іншим включно з котом, бо ГГ її боїться як чорт ладану й його можна зрозуміти. Якщо ви досі це читаєте я вам співчуваю й раджу звернути увагу на інше медіа.

Я усвідомив, що пошук трейлерів займає забагато часу, тому якщо він не знаходиться одразу та\чи медіа мені не сподобалось, трейлера не буде. Нетфлікс мене дістав й загалом мені начхать

Вердикт: там є ще повнометражний фільм-сіквел, але я його дивитимусь лише за гроші. Можливо гляну новішу екранізацію теж, але навряд додивлюся, тому дата виходу радше про всяк випадок.
Ну по-перше каст абсолютно ніякий, по-друге сюжет теж, по-третє я це додивився виключно тому, що був надто зайнятий, щоб перемкнути на якесь інше медіа й усвідомлюю, що настав час відміняти підписку на Нетфлікс. Кхм. Енівей. Берете сабж й викидаєте в смітник. Берете й викидаєте. Всьо.

Назад
Сверху