- Альтернативное название
- Informa
Сюжет: наш герой - журналіст, який втомився полювати за черговим розпусним політиком заради нудної статті для свого таблоїда й хоче "справжню роботу". Всі ми вже знаємо, що герої, яким дуже нудно, довго не нудьгують, тож на цього якимось чином виходить страшенно відомий в дуже вузьких колах таємничий інформатор, а далі на сцену виходять якудза, змови та наймані вбивці.
просіть трейлери в Нетфлікс, мені ліньки витрачати час
Вердикт: що я подивився й нащо я то зробив?.. Це наче тупий бойовик в японському сеттінгу, де ні в кого нема мізків, зате весь головний каст - супергерої з витривалістю тарганів та логікою ослінчиків й єдине, що принципово відрізняє сабж від другого сезону Weiss Kreuz (перший ще мав сюжет, а герої - мотивацію) - мінімум пафосу та відсутність надприродних здібностей, якщо звісно не враховувати, як вони тут зі зламаними ребрами та кінцівками бігають й продовжують гамселити одне одного ломаками.
Коротше фі, викиньте.
просіть трейлери в Нетфлікс, мені ліньки витрачати час
Вердикт: що я подивився й нащо я то зробив?.. Це наче тупий бойовик в японському сеттінгу, де ні в кого нема мізків, зате весь головний каст - супергерої з витривалістю тарганів та логікою ослінчиків й єдине, що принципово відрізняє сабж від другого сезону Weiss Kreuz (перший ще мав сюжет, а герої - мотивацію) - мінімум пафосу та відсутність надприродних здібностей, якщо звісно не враховувати, як вони тут зі зламаними ребрами та кінцівками бігають й продовжують гамселити одне одного ломаками.
Коротше фі, викиньте.