Аниме Black Lagoon (TV)

Количество серий \ томов
12 TV + 12 TV
Жанр
бойовик
Год(ы) выхода
2006
Студия
Madhouse
Первоисточник
однойменна манга Hiroe Rei
Предупреждения
жорстокість, насильство, кров, тортури, еротика, наркотики, нецензурна лексика, оцеусе
Альтернативное название
Black Lagoon: The Second Barrage
Сюжет: звичайний японський саларімен опиняється в заручниках через диск з важливою інформацією, настільки важливою, що його компанія готова "поховати" і саларімена, і викрадачів, і диск. Але так вже вийшло, що всі (за диск я дуже хвилювався) вижили, в "мертвий" саларімен тепер з позивним "Рок" співпрацює з своїми власними викрадачами.

Вердикт: перший сезон ще так-сяк, всякий там екшен, стрілянина, типу "дорослі" теми, другий ну зовсім нудний вже, мені схема в'язання була цікавіша, ніж ці спроби в сюжет. Серйозно, робити бойовик з нудними бойовками (вони більше часу на дизайн зброї витратили, ніж на процес її, мгм, використання вочевидь) це саме по собі епік фейл. Я розумію, що не всім дано робити невимовну красу як в Cowboy Bebop, Trigun чи Grenadier, останній ще й показує, як тре правильно суміщати стрілянину і фансервіс, але ну не настільки ж. До речі в плані саме екшена другий сезон трошечки винахідливіший мабуть комусь розказали, що можна не тільки стріляти, є різні види зброї. Але вже біс з тим бойовиком, най би собі щось там вибухало красиво на фоні, по суті весь сюжет, це ті ж самі школярі, тільки замість магії/роботів/іншої могутньої холєри в них пістолети, вибухівка, алкоголь... ну ви зрозуміли. В плані розвитку мізків і хоч якоїсь логіки краще не стало ніц. Я занадто старий для цього лайна, давайте магчних дівчат 80х, магічних андроїдів 60х, навіть шонен 70х краще, рілі.

Сверху