Аниме Black Jack (TV 1, specials, movie 4-6)

Количество серий \ томов
61 TV, 4 special, 2 special, 1 special, 3 movie
Жанр
драма
Год(ы) выхода
2003-2006
Студия
Tezuka Productions
Первоисточник
однойменна манга Tezuka Osamu
Предупреждения
жорстокість, насильство, суіцид, хірургічні операції з подробицями, а також війна, вибухи, стрілянина
Альтернативное название
Black Jack 2004
Black Jack Specials: Inochi wo Meguru Yottsu no Kiseki
Black Jack (TV): Hizouban Specials
Black Jack: Karte NG Extras
Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Black Jack: Dr. Pinoko no Mori no Bouken
Сюжет: мені ліньки талановитий лікар без ліцензії Хазама Куроо (він же Блек Джек) згоден лікувати лише за величезні суми грошей, але з його навичками пацієнтів все одно вистачає. Пацієнтів, від яких відмовилися інші лікари, людей, для яких Блек Джек - остання надія на життя.

Вердикт: окей, серіал і 2 спершали (фактично просто 2 серії, які не показували по ТБ) - на диво для 2004го року примудрився передати стиль і атмосферу старого аніме, не як ОВАшки з їх похмурістю і неминучістю, а скоріш як аніме 70х, де трагізм і комічність переплітаються в щось третє. Стиль не для всіх, але мені в саме серденько.
4 спешали випали з цього списку, 1 спешал (Karte NG Extras) - просто аби був (ну і 8 хвилин). Мувіки це насправді один мувік, просто з 40 секундною комічною вставкою і коротенькою казочкою на 8 хвилин. Основний мувік на півтори години і як на мене він занадто бондіана (Джек. Блек Джек), зате хоч трошки розкривають Кіріко, мені його не вистачало.

Сверху