Аниме Akage no Anne

Количество серий \ томов
50 TV
Жанр
драма, буденність, історичний
Год(ы) выхода
1979
Студия
Nippon Animation
Первоисточник
Енн із Зелених Дахів, Люсі-Мод Монтгомері. Є свіжа манґа, але вона теж по книзі, хто б міг подумать!
Альтернативное название
Anne of Green Gables
Sekai Meisaku Gekijou Akage no Anne
Сюжет: Енн нарешті збираються вдочерити, на що вона вже не сподівалася в свої одинадцять рочків, худюща й задиркувата, руда як морква дівчинка приїздить до маленького містечка в Канаді, але... але Метью та його сестра Марілла збиралися всиновити хлопчика, який би допомагав на фермі, дівчинка їм не до чого.
Та Енн все ж лишається в цій сім'ї, поступово своїми вибриками, вигадками й відвертістю підкорюючи серця оточуючих.

Вердикт: як екранізація серіал чудовий, тож всім, хто любить книгу дуже б радив, всім іншим хз, серіал добрий, але мені його було важко дивитись з купи причин, першочергово бо я не люблю книгу, мені не подобається Енн (та ще королева драми, ой-вей) й загалом до класики я ставлюся специфічно, особливо до дитячої класики.
Що подивився не дуже жалкую, навіть суто візуально приємно глянути, але це точно не мій улюблений серіал з серії Sekai Meisaku Gekijou, досі у вухах лящить від постійних криків героїні.

дуже подобается мени ось саме таке аниме, томуж 79 року
мени це чомусь нагадуе ранни праци самого Миядзаки, але можливо хтось як завжди це видбувается копиював стиль иншого...

Назад
Сверху