Кино Akuma ga Kitarite Fue wo Fuku (1979)

Количество серий \ томов
повнометражний фільм
Жанр
драма, детектив, містика
Год(ы) выхода
1979
Режиссёр
Saito Kousei
Первоисточник
однойменний роман Йокомізо Сейші, є й інші екранізації, а також список рецензій на екранізації романів автора осьо: Inugamike no ichizoku (1976)
Предупреждения
жорстокість, насильство, зґвалтування, самогубства, (далі спойлери до сюжету інцест)
Альтернативное название
Devil's Flute
Сюжет: ніц не ясно, трохи про пограбування ювелірного магазину, під час якого отруїли купу людей, який воно має стосунок до сюжету теж не ясно. Маєток багатіїв, де проводять незрозумілий шінтоїстсько-спіритичний сеанс, але позаяк туди запросили детектива Кіндаічі всі вже мають знати, що хтось помре.
В мене все з сюжетом цієї екранізації, читайте роман.

трейлера нема, ніц нема, є ще мінімум 3 інших екранізації цього роману

Вердикт: двогодинна дорама, вкрита штампами японського кіно 70х. Від оригіналу там майже нічого нема, від сюжету з логікою теж, тому лишилися лише пафос, крики та плач (й жахлива акторська гра). Навіть якби я не читав роман, плювався б, але після роману це взагалі бідося, ба більше, щоб достеменно зрозуміти, що тут відбувається, треба читати роман. Висновок в мене один: читайте роман та\чи дивіться нормальні екранізації книжок цього прекрасного автора, не псуйте собі враження.

Назад
Сверху