*
Аниме - это то, что нас объединяет!
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?

Новости:

Этот тёплый ламповый форум просто требует больше любви и обожания! Ня! ;)

• Начало
  • Помощь
  • Поиск
  • Вход
  • Crystal Power »
  • Общее »
  • Увлечения »
  • Букроссинг в Україні
« предыдущая тема следующая тема »
  • Печать
Страницы: [1]

Автор Тема: Букроссинг в Україні  (Прочитано 1643 раз)

Оффлайн Kvitka

• Пингвинчик
  • **
    • Просмотр профиля
Букроссинг в Україні
« : Декабрь 10, 2014, 18:03:22 pm »
Буккроссинг (англ. Bookcrossing) — хобі та громадський рух, що діє за принципом соціальних мереж і близький до флешмобу. Буккроссинг — це процес визволення книг. Людина, прочитавши книгу, залишає («звільняє») її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги здійснюється через спеціальні сайти в Інтернеті. Аналогія — орнітологічна практика окільцьовування птахів, щоб відстежити їх переміщення. В українському перекладі, рух буде мати назву як книгооберт.

Просто обмін книгами без реєстрації книг на спеціальному сайті — не вважається буккроссингом.

Я детально покращив сторінку про Буккроссинг в Україні. Хтось окрім мене ще займається цим? Я сотні книг звільнив у Нікополі.)) Можна також звільнювати і мангу.) Взагалі цікаве заняття, треба тільки бачити емоції людей на зупинках наприклад коли вони книги знаходять))))

Оффлайн Lopar

• Хозяин
    • Просмотр профиля
Re: Букроссинг в Україні
« Ответ #1 : Февраль 15, 2015, 20:29:12 pm »
У меня где-то лежит архив портала буккроссеров до того, как его пришлось закрыть за неактивность.

• Печать
Страницы: [1]
« предыдущая тема следующая тема »
  • Crystal Power »
  • Общее »
  • Увлечения »
  • Букроссинг в Україні

• SMF 2.0.15 | SMF © 2011, Simple Machines
  • XHTML
  • RSS
  • Мобильная версия